Aktiviteter

Älskar du att ha roligt med andra konventare? Brinner du för att träffa och leka med gamla och nya vänner? Vill du vara med på alla roliga lekar på NärCon Halmstad? 

Du kan träffa nya vänner på vår speedmeeting, upplev spännande äventyr när du leker kurragömma, lös NärCons egen skattjakt eller duellera med svärd. Tävla tillsammans i lekar som Capture the flag, teaterbrännboll och vår egen Femkamp. Eller om du bara vill ha kul och leka tramsiga lekar har vi även aktiviteter som passar dig, så som blodpotatis och massa fler. Vi kommer att hålla i massor med roliga, läskiga, episka och tramsiga aktiviteter. Det här vill du inte missa!

  • Spel

    På NärCon Halmstad kommer du kunna spela alla dina favoritspel på bräde, konsol och arkad, dygnet runt! Oavsett om du vill sitta och ta det lugnt eller träna till nästa turnering…

  • Annat

    Här hittar du information om några av de roliga och spännande aktiviteter på NärCon Halmstad, men du hittar en komplett lista i NärCons app!

  • Shopping

    Att shoppa i butikerna på NärCon är bland det våra besökare älskar mest. Vi försöker ständigt utöka och få hit så varierade och intressanta butiker som möjligt. Allt för att…