Boende

Alla måste sova någonstans, och NärCon erbjuder något för alla ryggar och plånböcker. Du kan antingen välja att sova i sovsal nära konventet eller utnyttja våra rabatterade priser på hotell i Halmstad!

På den här sidan hittar du information, regler & priser om sovsalar, hotell & vandrarhem. 

Sovsalar

Det finns det gott om sovsalar och duschar i nära anslutning till konventet. Du kan köpa din sovsalsbiljett samtidigt som du köper din biljett (på kippu.events). Tips: Sovsalsplatserna tar alltid slut, så vet du att du kommer behöva en sovsalsplats, vänta inte med att köpa din biljett och sovsal! Sovsalarna öppnar samtidigt som konventet och stänger 10:00 på söndagen.

Att tänka på:

  • Du har ca. 3 kvadratmeter yta för dig, din packning och madrass i din sovsal.
  • Sovsalarna är till för att sova i, respektera detta och håll ner ljudnivån för allas trivsel!
  • Vi kan inte lova att det är lugnt och tyst i sovsalarna. Vi kommer så klart göra allt vi kan för att det ska vara det, men vi märker tyvärr inte allt. Vi gör inga återbetalningar till följd av förlorad sömn. Är det någon i din sovsal som stör? Meddela då någon av våra sovsalsfunktionärer om det hela.
  • Sovsalarna tillhandahåller inte någon form av liggunderlag, täcke eller kudde utan du får ta med dig dina egna sovattiraljer.
  • Förvaring av saker i sovsalarna sker på egen risk!
  • Du får inte ha en dubbelmadrass i sovsalarna, såvida ni inte är två som delar denna, tänk på att du enligt ovanstående punkt har ca. 3 kvadratmeter yta.
  • Är det kanske första gången du sover i en sovsal? Läs då gärna igenom dessa trivselregler som våra besökare har skapat utifrån egna erfarenheter.

Hotell

Vi hoppas kunna erbjuda rabatterade hotellrum nära konventet. Håll utkik när biljetterna släpps för mer information.